• Diensten

Diensten

We zijn van vele markten thuis. Niet alleen kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk voor bestaande huizen en nieuwbouw, we verzorgen ook onderhouds- en renovatieklussen, latex- en spuitwerk, behangwerkzaamheden en geven u desgewenst advies over materialen en kleurgebruik. We volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet. U bent dus te allen tijde verzekerd van het gebruik van de juiste, professionele materialen. We zijn er voor particulieren, bedrijven en VVE.

Schilderwerk

Schilderwerk
Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor ál uw binnen- en buitenschilderwerk: 

BINNENSCHILDERWERK
Schilderen heeft meerdere functies. Allereerst verfraait het uw interieur. Een fris kleurtje op de wand kan een wereld van verschil zijn, nieuw geverfde deuren maken uw huis als nieuw. Maar weinig mensen zullen echter weten dat de kwaliteit van het binnenschilderwerk, in het bijzonder het houtwerk in de gevels, van invloed is op het buitenschilderwerk. Door losgelaten kitvoegen, openstaande verbindingen of een ondeugdelijk verfsysteem kan condens het hout aantasten. Deze aantasting zal zich vervolgens verder verspreiden naar het buitenwerk. Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw binnenschilderwerk, zodat u zulke problemen kunt voorkomen.

BUITENSCHILDERWERK
Goed buitenschilderwerk zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling. Bovendien beschermt het uw woning of pand tegen de weersinvloeden, verlengt het de levensduur en zorgt het ervoor dat de waarde blijft behouden. We begrijpen dat u er zelf niet altijd aan denkt dat het weer tijd is voor onderhoud. Daarom kunnen wij in overleg met u een onderhoudsplan opstellen. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en weet u financieel precies waar u aan toe bent.

 

Onderhoud

OnderhoudOnderhoud is meer dan alleen nieuw laagje verf over het oude heen smeren. Kennis van de constructie en ondergrond zijn belangrijk om het juiste eindresultaat te bereiken. En natuurlijk
spelen ook uw eisen en wensen een grote rol. Als u ons inhuurt, starten we daarom altijd met een uitgebreide inspectie. In overleg met u stellen we daarna een onderhoudsplan op. Zo blijven reparatie en vervanging van onderdelen nu en in de toekomst tot een minimum beperkt. En door toepassing van de juiste technieken en materialen houden wij het onderhoud voor u op de lange termijn zo voordelig mogelijk.
 
HOUTROTREPARATIE
Bij oudere panden kan het soms gebeuren dat we bij de onderhoudswerkzaamheden houtrot tegenkomen. We bezitten de juiste kennis, gereedschap en materialen om de schade te herstellen of de aangetaste delen te vervangen. Wanneer de kitnaden rondom de beglazing versleten zijn, verwijderen wij deze en brengen we ze opnieuw aan. Dat verlengt de levensduur van uw houtwerk en voorkomt bovendien schade en lekkage aan de ruiten. Natuurlijk handelen wij in deze gevallen alleen na overleg met u.
 
TIMMER- EN KLUSWERKZAAMHEDEN
Ook voor kleine timmer- en kluswerkzaamheden in en rondom uw huis of pand bent u bij ons aan het
juiste adres. Daarbij kunt u denken aan het aanbrengen van tochtstrips, het afschaven van deuren
of ramen die klemmen, het plaatsen van een vensterbank of het schilderen van een kast. Mail of bel
ons en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 
 

Advies

AdviesKLEUR- EN/OF MATERIAALADVIES
We geven u graag advies over kleur- en materiaalgebruik. Of het nu om nieuwbouw- of onderhoudsschilderwerk gaat, we willen dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk. Daarom
hechten we veel waarde aan een gedegen advies, zodat u ook na voltooiing van de werkzaamheden kunt blijven genieten van het eindresultaat.
 
  • Diensten